onsdag 29 oktober 2008

Onsdag=)


Godmorron.... Marley har varit en jätteduktig kille som har sovit hela natten! Skönt att få sina timmar:) När vi gick upp nu, så upptäckte jag att bilen stod på fel sina gatan....:( Som tur är , så hade dom inte hunnit lappa den än.. snabbt som ögat fick jag springa ut och vända bilen...! Vi har ju verkligen inte råd eller lust att få se fler böteslappar nu:( Mamma kom förbi i går, och vi tittade på film tillsammans i vår säng! Förtrollad heter filmen och den var jättemysig:) Mysigt att vara i var säng med, kanske aningen stökigt...;)
I dag ska Jamie och Niclas till badet! Hoppas att där inte är öööööverdrivet med folk, även om man kan misstänka det nu när det är höstlov...
pling

( postar en bild där man kan se Marleys tänder, eller ja, risgryn ska man kanske säga;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni är ju alldeles tokiga eller kanske är det så att ni har kuligare saker att tänka på än var f-n bilen står. Än en gång frågar jag varför ni inte använder garaget. Tänk så skönt det är att på vintern slippa att skrapa och frysa rumpan av sig i en nerkyld bil.Ja, se dagens ungdomar. Hur ska deras barn bli?
Det var jättemysigt i går fast att det var lite stökigt. Men det var mysigt varmt hjärtegött mysigt. Filmen var ju ingen busunge-film precis.
Puss och ses i morgon. Kommer vid 3-tiden. Är det OK?

Leni sa...

Hej=) Ja det passar fint runt 15!
pöss

Anonym sa...

Då ses vi då!
Vi kan väl hitta på något att stoppa i magen. Jag bjuder!

Leni sa...

mmmmums!!!