lördag 6 december 2008

Jamie älskade föreställningen igår=) Han var mycket imponerad... När han kom hem sen, så gick vi ner i stan och träffade Jenny B en stund. Hon var nere och skulle handla lite julklappar... Ikväll ska vi träffas hemma hos Jessica, det ska bli kul;)
Marley har sovit lite oroligt inatt, men nu på morgonen så är han som vanligt, jag hoppas att han är lugn inatt så att Christel får sova.
Nä, nu ska jag dricka kaffe och läsa tidningen, VI HÖRS!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tjabba!
Ja, föreställningen var helt underbar. En av de bästa jag sett och så är det så härligt att känna Jamies entusiasm och att vi är så nära. I love it!
Spelningen gick jättebra i går (slutade inte spela förrän kl 2, så det var bra att vi bestämt att sova hos goda vänner)och bilen har skött sig och tagit oss hem, så vi har precis landat och burit in alla instrumenten och satt in en potatisgratäng i ugnen...mums!Nu ska vi bara slappa och sätta upp lite flera tomtar (förutom dom vi har på loftet, för dom vill vi ha kvar där).
Har precis pratat med Linnea hon kommer den 20:e och då tänkte jag att vi kommer till er och fikar och jular. Är det OK?
Ha det kul i kväll.
ILY