lördag 21 februari 2009

God morgon...




Marleys hosta har varit något bättre inatt, fast han rosslar fortfarande ganska mycket.... Klockan sex gick jag upp med honom och gav honom välling, för han hade stökat i sängen ett bra tag. Efter det somnade han om, och sov sen till klockan åtta;)


Jamie åkte ut till Glumslöv igår direkt efter att han kommit hem från sin mormor, så honom har jag inte sett så mycket av på ett par dagar.....


Idag ska nog jag och Niclas åka och kolla om vi hittar ett nytt soffbord som passar till den nya soffan:) Asså, det är ju vääääldigt snart som vi flyttar!


peace

4 kommentarer:

3 barnsmamman:) sa...

Go morgon....ja det e tur ibland att man har sin släckt som ställer upp o passar sina barn...Sen när dom då inte e hemma så saknar man dom jätte mycket.Mathilda har varit hos mormor o morfar sen i torsdags så hon ska hem idag för nu saknar jag stöket o buset som hon ger:)Ha en bra dag o lycka till med soffbordet:) kram

3 barnsmamman:) sa...

Vi ses på måndag?kl halv 11:)kramis

Leni sa...

Ja visst e det skönt att ha dom hemma:)
Vi ses halv elva, på gyllenekoppen!!
Trevlig helg:)
Kram

Anonym sa...

Köp ett gammalt soffbord på loppis, det är fräckare till en ny soffa.
Längtar redan efter er.
Köss!
Det var inget brutet på pappa, men han fick vänta i 5 timmar utan undersökning eller kaffe. Jävla skandal...när man kunde konstaterat detta i LA. Kostar pengar? Jo, våra.
Köss igen!