tisdag 27 januari 2009


Marley fick spruta igår på BVC. Jag gick förbi där efter att jag hämtat ut den och hörde om hon hade tid... prevenar,vaccin mot hjärnhinneinflammation bla. Som han vrålade:( Stackars barn, den ska tydligen svida rejält, nawe....Vi har sovit alla fyra i samma säng inatt...;) mysigt...
Denna förmiddagen har rusat iväg och det är strax dax att hämta Jamie på skolan.
Mamma kommer förbi en runda efter jobbet, det var längesen, som vi längtar...!
C YA

6 kommentarer:

Anonym sa...

Stackars liten han förstår ju inte att det är snällt...
Ja, vi ses snart. Stannar inte så länge, källaren väntar i kväll.
Pusso!

Anonym sa...

Ja det e inte alls kul när dom sjuka. Hade varit roligt att ta n fika igen? vi kan jue ta det hemma hos ngn av oss också om du vill. spelar ej mj ngn roll. men kanske roligare för barnen hh. kramar. hoppas allt bra förresten?

Anonym sa...

Så stora hans tänder har blivit. Han är en riktig glading. Det var så härligt att vara med Jamie i går och känna hans gränslösa kärlek. Han är sannerligen mannen i mitt liv (ursäkta Marley), men det blir säkert 2.
Jag har varit och städat munnen i dag. Är det skönt, eller?
Vilken tid klipper sig Jamie på fredag? Det blir nog en bara va´fredag. Jag har ju ledningsgruppsmöte så jag kommer inte loss förrän tidigast 2 (hoppsan, har visst sagt det tidigare...)Mysigt!

Anonym sa...

Kollar du på Lets dance, förresten? Visst är han bra, Morgan? Om du inte gör det kan du gå in på programmets hemsida och så danserna. Jag blir lite mallig för att ha samma pappa som honom.
Puss igen!

tjadden sa...

skit i mitt mail,,litta drucken,,de e ju bara o studdsa in här så e man uppdaterad ju
kram
tjaddis

Leni sa...

kul att se dig här inne bigbrother=)
puss på dig
O mamma, klart jag kollar på lets dance=) morgan e ju favorit!!